Gorące kanapki to sztandarowy produkt restauracji Fest Food, a zarazem zdrowa alternatywa dla zapiekanek, hot dogów i kebabów.
- Nasze kanapki zaskakują smakiem oraz niebanalnymi połączeniami składników - mówi Sylwia Berniker, współwłaścicielka Fest Food. - Uwielbiamy bawić się smakiem, więc kanapki to karuzele smakowe. To sprawia, że każdy kęs zaskakuje różnorodnością i warto spróbować wszystkich, aby znaleźć swój ulubiony zestaw. Pasty i sosy przygotowujemy na miejscu, pieczywo przygotowuje specjalnie dla nas lokalna piekarnia, a wędliny oraz mięsa dostarcza nam czołowy regionalny producent.
Wśród kanapek znajdują się zarówno słodkie z żurawiną i ananasem, pikantne z oliwkami i chilli, ostre z wasabi, a także całe spectrum tych z wypośrodkowanymi składkami. Fest Food serwuje kanapki z pastrami wołowym, indykiem, mozzarellą, tofu, serem kozim czy glonami nori. A to wszystko zarówno w białym, jak i w pełnoziarnistym pieczywie.
- Najpopularniejsza w naszym menu jest kanapka włoska - dodaje Sylwia Berniker. - Składa się z sałaty, autorskiej i niecodziennej w smaku pasty z rukoli, sera mozzarella, pomidorów, szczypiorku oraz bazylii, zapieczonych i serwowanych w gorącym pieczywie.





![Wypadek z udziałem dwóch samochodów. 3 osoby trafiły do szpitala [ZDJĘCIA]](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/xga-4x3-bortatycze-kolonia-wypadek-z-udzialem-dwoch-samochodow-3-osoby-trafily-do-szpitala-zdjecia-1765725358.jpg)




![Chełm. W ubiegłym tygodniu odeszli od nas... [14-12-2025] W ubiegłym tygodniu odeszli do wieczności. Ostatnie pożegnanie naszych bliskich. Nekrologi z Chełma i powiatu chełmskiego.](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/sm-4x3-chelm-w-ubieglym-tygodniu-odeszli-od-nas-7-12-2025-1765669947.jpg)






Napisz komentarz
Komentarze