Trunek zasmakował zarówno polskim, jak i zagranicznym miłośnikom piw intensywnie chmielonych. Do jego warzenia nie używa się żadnych owoców, ale specjalne techniki chmielenia sprawiają, że odczuwa się w nim smaki i konsystencję zbliżone do soków. Jest to piwo intensywnie chmielone na zimno po fermentacji.
- Jest to piwo w New England IPA, jednym z podgatunku w kategorii piw IPA - wyjaśnia Dariusz Piecuch, piwowar i właściciel Piwnego Podziemia. - Ma mniejszą goryczkę niż klasyczna IPA, jest bardziej kremowe i delikatne. Jednocześnie bucha soczystością oraz rześkim posmakiem cytrusów i owoców tropikalnych.





![Wypadek z udziałem dwóch samochodów. 3 osoby trafiły do szpitala [ZDJĘCIA]](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/xga-4x3-bortatycze-kolonia-wypadek-z-udzialem-dwoch-samochodow-3-osoby-trafily-do-szpitala-zdjecia-1765725358.jpg)




![Chełm. W ubiegłym tygodniu odeszli od nas... [14-12-2025] W ubiegłym tygodniu odeszli do wieczności. Ostatnie pożegnanie naszych bliskich. Nekrologi z Chełma i powiatu chełmskiego.](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/sm-4x3-chelm-w-ubieglym-tygodniu-odeszli-od-nas-7-12-2025-1765669947.jpg)






Napisz komentarz
Komentarze