Mimo krótkiego okresu działalności, gości w restauracji nie brakuje.
- Nazwa naszej restauracji nie jest przypadkowa - wyjaśnia właściciel. - To, że lubię czarny kolor, to jedno. Podczas przygotowywania potraw w piecu wszędzie robi się czarno. Ta czerń niesie ze sobą wiele apetycznego aromatu, który pobudza apetyt.
W ofercie Czarnego Pieca, jak dodaje Szymon Kawalec, znajduje się bardzo dużo uśmiechu i otwartości dla klientów. Menu składa się z kilku dań. Są tam pidy, czyli łódeczki z apetycznym farszem, które szczególnie podbiły serca chełmian, szeroki wybór pizz, gorące kanapek panini, sałatki oraz autorskie zupy krem.
- Jest to menu testowe, które będzie urozmaicane o kolejne smakowite pozycje. Czynnie działamy również na Facebooku, gdzie informujemy o tym, co można u nas zjeść, a także co nowego mamy do zaoferowania naszym gościom.





![Wypadek z udziałem dwóch samochodów. 3 osoby trafiły do szpitala [ZDJĘCIA]](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/xga-4x3-bortatycze-kolonia-wypadek-z-udzialem-dwoch-samochodow-3-osoby-trafily-do-szpitala-zdjecia-1765725358.jpg)





![Chełm. W ubiegłym tygodniu odeszli od nas... [14-12-2025] W ubiegłym tygodniu odeszli do wieczności. Ostatnie pożegnanie naszych bliskich. Nekrologi z Chełma i powiatu chełmskiego.](https://static2.supertydzien.pl/data/articles/sm-4x3-chelm-w-ubieglym-tygodniu-odeszli-od-nas-7-12-2025-1765669947.jpg)





Napisz komentarz
Komentarze