Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Reklama

Czarny Piec

Restauracja Czarny Piec działa od grudnia 2018 r. i mieści się przy ul. Jadwigi Młodowskiej 5. Jej właścicielem i szefem kuchni jest Szymon Kawalec.
Czarny Piec

Mimo krótkiego okresu działalności, gości w restauracji nie brakuje.

- Nazwa naszej restauracji nie jest przypadkowa - wyjaśnia właściciel. - To, że lubię czarny kolor, to jedno. Podczas przygotowywania potraw w piecu wszędzie robi się czarno. Ta czerń niesie ze sobą wiele apetycznego aromatu, który pobudza apetyt.

W ofercie Czarnego Pieca, jak dodaje Szymon Kawalec, znajduje się bardzo dużo uśmiechu i otwartości dla klientów. Menu składa się z kilku dań. Są tam pidy, czyli łódeczki z apetycznym farszem, które szczególnie podbiły serca chełmian, szeroki wybór pizz, gorące kanapek panini, sałatki oraz autorskie zupy krem.

- Jest to menu testowe, które będzie urozmaicane o kolejne smakowite pozycje. Czynnie działamy również na Facebooku, gdzie informujemy o tym, co można u nas zjeść, a także co nowego mamy do zaoferowania naszym gościom.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Reklamabaner reklamowy
Reklama
Reklamabaner reklamowy
Reklamabaner reklamowy
Reklama
News will be here
Reklama
Reklama
News will be here
Reklama