- Restauracja Zajazdu Trzy Dęby oferuje kuchnię polską z elementami kuchni europejskiej - mówi Małgorzata Chełmińska, właścicielka. - Łączenie smaków w nowoczesnym wydaniu rzuca nowe spojrzenie na tradycyjne polskie potrawy. Nasza kuchnia bazuje na produktach lokalnych producentów i dostawców warzyw, owoców, jaj, grzybów, miodów, wspierając tym samym rozwój naszego regionu. Restauracja organizuje też różnego rodzaju przyjęcia okolicznościowe. Dzięki dwudziestoosobowej i profesjonalnej załodze każdy gość czuje się tu wyjątkowo.
Pracownicy Zajazdu Trzy Dęby chętnie wspierają lokalne inicjatywy oraz udzielają się charytatywnie. Od lat pomagamy Motocyklowemu Klubowi Stróżów Prawa Blue Knights, Chórowi Parafii Rozesłania Świętych Apostołów, Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy oraz organizatorom Piwnej Mili.
W 2018 r. Zajazd Trzy Dęby zdobył I miejsce w plebiscycie Mistrzów Smaku, konkursie organizowanym pod patronatem Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, jednej z najstarszych organizacji kulinarnych w kraju.
Napisz komentarz
Komentarze