Właścicielką Fest Foodu jest Sylwia, ale z Iwoną tworzą zgrany duet - w życiu i w kuchni przyjaźnią się od lat. Każda z nich w kuchni lubi robić co innego, dzięki czemu świetnie się uzupełniają w codziennej pracy.
- Kuchnia, jaką serwujemy, zrodziła się z naszej pasji do zdrowego jedzenia i eksperymentów kulinarnych. Stawiamy na nieoczywiste połączenia smakowe, ciągle szukamy nowych dań, którymi mogłybyśmy zaskoczyć klientów - mówią. - Łączymy kuchnię tradycyjną i smaki wyniesione z rodzinnego domu z nowoczesną, wzbogaconą o smaki i produkty, jakich nasze mamy nie znały. Zależy nam na tym, aby nasi goście czuli się u nas po prostu szczęśliwie odżywieni.
W ofercie Fest Foodu znajdują się zdrowe ciasta, zupy i dania obiadowe, ale flagowym produktem, od którego rozpoczął się cały biznes, są zdrowe kanapki na ciepło i świeże sałatki. Oprócz działalności gastronomicznej, właścicielki Fest Foodu wspierają różne akcje i licytacje charytatywne, wydarzenia organizowane przez Młodzieżowy Dom Kultury, festiwal Niezła Sztuka oraz Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy.
Napisz komentarz
Komentarze