Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Reklama Bank Spółdzielczy

Czarny Piec

Restauracja Czarny Piec działa od grudnia 2018 r. i mieści się przy ul. Jadwigi Młodowskiej 5. Jej właścicielem i szefem kuchni jest Szymon Kawalec.
Czarny Piec

Mimo krótkiego okresu działalności, gości w restauracji nie brakuje.

- Nazwa naszej restauracji nie jest przypadkowa - wyjaśnia właściciel. - To, że lubię czarny kolor, to jedno. Podczas przygotowywania potraw w piecu wszędzie robi się czarno. Ta czerń niesie ze sobą wiele apetycznego aromatu, który pobudza apetyt.

W ofercie Czarnego Pieca, jak dodaje Szymon Kawalec, znajduje się bardzo dużo uśmiechu i otwartości dla klientów. Menu składa się z kilku dań. Są tam pidy, czyli łódeczki z apetycznym farszem, które szczególnie podbiły serca chełmian, szeroki wybór pizz, gorące kanapek panini, sałatki oraz autorskie zupy krem.

- Jest to menu testowe, które będzie urozmaicane o kolejne smakowite pozycje. Czynnie działamy również na Facebooku, gdzie informujemy o tym, co można u nas zjeść, a także co nowego mamy do zaoferowania naszym gościom.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Reklama
Reklama
News will be here
Reklama
Reklama